Tuesday, 28 May 2013

Everyday is Award


assalamualaikum . cuba rasa pergelangan tangan . pulse masih brdenyut kan ?  syukur . mmg kita akan happy   kalau each things yang kita buad berlandaskan redha ilahi . do believe me . setiap langkah mesti ingat Dia . kadangkla tak semua yang kita nak kita akan dapat . bg aku Allah dah prepared yang awesome habeh . jagan risau . hargai setiap benda yang kita ada skrang . yes :)


well .start detik skrang  , only have another one year half lag nak pegang mandat school girl . 
waa . tamau jadi budakk besaq  nanti masuk u tadak la nak ada honeymoon day . 
start 2 baru qasa macam rugi gila tak study awai-2 masa duduk sekolah menengah . kesian kt cikgu duk potpet sorang-sorang , yang anak murid semua duk date ngan meja . masa ni pun kena ubah attitude dah . tak buleh duk maen tiup-tiup chewing gum segala . 
tau pun duk main lompat-lompat dalam kotak guna sbelah kaki ja   . aku mmg tsyang amat sungguh tersangat kt kawan-kawan aku skrang . depa ni mmg sngat sporting . at d same time tak lupa duk bg nasihat kt aq daqi benda sekecik-2 zarah sampai la benda besaq bigfoot . buad qeja jahat sama-2 .
tapi aku nak minta tlong kat sapa-2 yang aq da hutang ka apa ka . mai tuntut naeh . aq pon lupa sapa yang aq pnjam duet kt hampa . tapi klau sapa-2 ada hutang kat aq yang aq tak ingat , by right tapalah , aku nak topup saham akhirat ja . aku halal semua . 

aku jugak nak mintak maaf kat badan dakwah rohani dan ibadah skolah 4 directly 2 Syaza , Rafiqah , Izaat , semua la yg selalu duk tegoq aku macam-2 . tapi ada jugak certain 2 aku buad taktau ja . ego aku ni tinggi jugak . sori we . aku mmg jeneh mcam ni sikit tapi . In Sha Allah lama-lama karamah*ayat otobot selalu pakai* hampa 2 sampai la . klau tak smpai jugak aku promise kat hampa aku ligan pi cari . 

haqi ni mmg aq nak wish thank you kat semua kawan-2  yang mmg support aku daqi hujung qambut smpai jaqi kaki . untuk org yang selalu jadi aq pnya couple bed . Nazira , Mega , Mirfat , Hanis , Pea again . sori weh kalau hampa mmg tak comfort lnsg dk ngn aku . haha . aku mmg jeneh leyek org suka hati . 
mega sori naeh haritu mmg luaq jangkaan nak sepak hg sampai cam2 . haha . patut aku qasa mcam duk jadi hero dalam siti di alam fantasi . maap-2 . 1 sentence yg buleh aku kata


 " GOOD FRIEND IS LIKE THE STAR , YOU DONT ALWAYS SEE THEM , BUT YOU KNOW THEY ALWAYS BE THERE " Thanks you :)))

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...